De Soprano Ice Laser, een massage-achtige sensatie

Wij leggen u graag uit wat u kunt verwachten, hoe ontharen met de Soprano Ice laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling.

Pijnloos ontharen

Soprano Ice Laser
Bij Jasmine Laser Clinics is 100% pijnloos ontharen de minimale norm. De behandelingen zijn geschikt voor elk haar- en huidtype, zeer patiëntvriendelijk en de resultaten spreken voor zich. Wat wilt u nog meer?

Unieke werking
De Soprano Ice Laser behandelingen zijn nagenoeg pijnloos door de unieke werking en geven u het gevoel van een massage-achtige sensatie. De laser zorgt ervoor dat de haarzakjes door middel van meerdere kleine pulsjes worden verwarmd. Dit zorgt voor een aangename warme gloed over het gebied waar wordt gelaserd. Hierdoor gaat het haarzakje stuk, waardoor er geen haar meer in terug zal groeien en blijft de huid onbeschadigd. Dit maakt deze techniek comfortabel, veilig en uiterst effectief.

Hoe werken wij

Persoonlijk gesprek
Bij Jasmine Laser Clinics begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe ontharen met de Soprano Ice laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met u besproken.

Voorafgaande de behandeling

  • 10 dagen voorafgaand de behandeling niet in de zon en/of zonnebank. (Dit geldt ook voor zelf bruining producten).
  • Dient u het te behandelen gebied 24 uur van tevoren te scheren.
  • Dient u minimaal 6 weken voorafgaand de behandeling niet te epileren, waxen en gebruik te maken van de epilady of ontharingscrème. De haarzakjes kunnen hierdoor beschadigen waardoor de behandeling niet effectief uitgevoerd kan worden.
  • Dient u het te behandelen gebied vrij te maken van make up, parfums, deodorant, sunblock, essentiële oliën of andere huidlotions. Gekleurde stoffen absorberen het licht. Indien dit niet haalbaar is voor u, kan de behandelaar dit voor u verwijderen.

Tijdens de behandeling brengen de specialisten gel aan op het te behandelen gebied. Deze gel zorgt voor de effectieve werking van de Soprano Ice Laser. Om tot het gewenste resultaat te komen zijn er tussen de 6 tot 12 behandelingen nodig iedere 6 tot 8 weken.

Glaasje bubbel of cappuccino
Om heerlijk ontspannen van de behandeling te genieten, raden wij u aan een kwartier van te voren aanwezig te zijn. Zo kunt u rustig een glaasje bubbels of cappuccino nuttigen. Mocht de klant voor u eerder klaar zijn, dan is het ook mogelijk eerder te beginnen met de behandeling.

Na de behandeling

  • Het behandelde gebied wordt schoongemaakt door onze specialisten en adviseren wij om de huid 24 uur totale rust te geven. Na 24 uur kunt u gebruik maken van crèmes, lotions, olien, deodorant en make-up
  • U mag het behandelde gebied zelf scheren (of knippen) wanneer u dat nodig acht. Het behandelde gebied harsen, waxen en epileren is uit den boze, aangezien wij een deel van de haren nodig hebben als geleiding van de laser.
  • Het is verstandig om na de behandeling minimaal 10 dagen uit de zon te blijven en geen gebruik te maken van de zonnebank. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen een zonnebrandcrème gebruiken met een beschermingsfactor hoger dan 30. Verder kunt u doen, wat u normaal ook doet.

Soprano Ice Laser

Benieuwd hoe de Soprano Ice Laser 100% pijnloos, veilig en definitief onthaard?

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Chat openen