Huidverzorgingsproduct SkinCeuticals

Het merk SkinCeuticals is niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een Cosmeceuticals lijn.
Cosmeceuticals zijn cosmetische producten met biologisch actieve ingrediënten die medische of medicinale voordelen zouden hebben.

De missie is het verbeteren van de gezondheid van de huid. Met dit doel als leidraad belooft SkinCeuticals een geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund. Skinceuticals gebruikt optimale concentraties van pure, farmaceutische ingrediënten met bewezen wetenschappelijke resultaten om functionele producten op een elegante wijze te ontwikkelen.

Er zijn 3 stappen nodig voor een gezonde huid.

  • Prevent
  • Correct
  • Protect

Prevent

Onderzoek toont aan dat huidveroudering niet alleen te maken heeft met leeftijd. 90% van vroegtijdige veroudering van de huid wordt veroorzaakt door schadelijke externe invloeden, zoals zon, rook en luchtvervuiling. Het effect hiervan zijn zichtbare lijntjes, rimpels, verkleuringen en dit kan ook leiden tot serieuze huidaandoeningen. Om je huid te beschermen is, zoals velen al weten, zonnebrandcrème een goede oplossing. Dit beschermt de huid tegen UV straling. Wat bijna niemand weet is dat zonnebrand tot maar 55% van schadelijke vrije radicalen die chemische reacties in de huid veroorzaken kan blokkeren. UV-bescherming alleen is dus niet voldoende. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat antioxidanten effectief chemische reacties in de huid kunnen neutraliseren wanneer de huid wordt blootgesteld aan milieu aanvallen.

Antioxidanten voorkomen schade in de huid. Ze hebben een zelfherstellend vermogen om de huid te verbeteren. Zichtbare tekenen van huidveroudering zullen verminderen. De juiste mix van antioxidanten is erg belangrijk. Een combinatie van pure vitamines+plantaardige antioxidanten is bewezen effectief. Pure vitamines zijn Vitamine C (L-Ascorbinezuur) en Vitamine E (Alfa-Tocoferol). De plantaardige antioxidanten zijn Ferulinezuur en Florentine. Klik hier voor meer productinformatie.

Correct

Na het preventief beschermen met een antioxidant en vòòr het opbrengen van een zonnebrandcrème kunnen huidproblemen aangepakt worden met de correct lijn van SkinCeuticals. Ook kan ervoor gekozen worden om een focus te leggen op het verbeteren van de huid, zoals het verminderen van rimpels en verslapping. In de correct lijn kunnen huidproblemen als pigmentatie, roodheid, onzuiverheden, geïrriteerde huid en een droge huid aangepakt worden. Tevens kan er een focus gelegd worden op fijne lijntjes, rimpels, slechte huidstructuur en een verslapte huid. Er kan er gekozen worden voor serums, concentraten of crèmes. Speciaal voor de ogen heeft SkinCeuticals ook verschillende producten in deze lijn. Dit pakt de verslapte huid, rimpels en fijne lijntjes aan rondom de ogen. Klik hier voor meer productinformatie.

Protect

Als laatste stap om de huid optimaal te kunnen beschermen, hebben we zonnebrand. Een factor van minimaal 30 is zorgt ervoor dat de huid goed beschermt is tegen UV-straling. Het verminderd de kans op huidkanker en vroegtijdige veroudering van de huid. De protect lijn van SkinCeuticals heeft ook een 100% minerale UV-beschermings-fluide. Een mineraal product kan gebruikt worden op elk huidtype, ook de zeer gevoelige of problematische huid. Veel zonnebrand producten zijn chemisch en kunnen irritatie veroorzaken. Er is ook een mix van een zonnebrand met hydratatie te verkrijgen voor dagelijks gebruik. Deze crème zorgt meteen ook voor verzorging van de huid. Het is belangrijk om een zonnebrand crème ook te gebruiken als de zon niet schijnt. Elke twee uur dient dit herhaald te worden. Klik hier voor meer productinformatie.

Wilt u advies over de SkinCeuticals producten en weten welke het beste bij uw huid past? Vraag dan gratis een huidanalyse aan bij ons.

Soprano Ice Laser

Benieuwd hoe de Soprano Ice Laser 100% pijnloos, veilig en definitief onthaard? Bekijk hier hoe de geavanceerde lasertechniek werkt.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics