Littekens

Littekens kunnen op verschillende manieren ontstaan. Hierbij maken we onderscheid tussen gemobiliseerde littekens (huidniveau is gelijk aan die van het litteken), hypertrofische littekens (het litteken ligt iets hoger dan de huid) en atrofische littekens (het litteken ligt iets lager dan de huid). Hierdoor kan de algehele structuur van de huid oneven ogen. JLC heeft hiervoor de volgende behandelingen:

  • Pixel Perfect Fractional Laser. Deze laserbehandeling verwijdert het bovenste laagje van de huid, terwijl er ook kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Deze gaatjes boosten de collageen- en elastineaanmaak, waardoor de huid zich kan herstellen met een gladdere huidstructuur. Deze behandeling kan op zowel dieper gelegen littekens worden toegepast worden als op verheven littekens.
  • DermaPen. In de ronddraaiende, vibrerende pen zitten twaalf minuscule naaldjes die kleine gaatjes in de huid maken, waardoor de collageen- en elastineaanmaak van de huid gestimuleerd wordt. Dit zorgt voor een gladdere huidstructuur en een egalere teint van het litteken.
  • Chemische peelings. Chemische peelings halen door een mix van zuren het bovenste huidlaagje weg, waarna zij de fibroblasten – ook wel de bouwstenen van de huid – stimuleren om zich egaler te herstellen.

Heeft u advies nodig over wat het beste bij uw huid past? Vraag dan gratis een huidanalyse aan bij ons.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics