Verslapte huid

Hoe ontstaat een verslapte huid?

Een verslapte huid komt bij de meeste mensen in meer of minder mate voor wanneer zij ouder worden. De collageen- en elastineaanmaak in de huid neemt na het 25ste levensjaar af, waardoor de strakheid van de huid ook wordt verminderd. Om dit proces te vertragen, kan JLC u helpen met de volgende behandelingen:

Verslapte huid behandelen

  • Icoone Laser. Behandeling met de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage, oftewel, de Icoone is een effectieve manier om de conditie van je huid te verbeteren.
  • Clearlift face liftDeze behandeling stimuleert collageen- en elastineaanmaak van binnenuit. Dit komt doordat het laserlicht van deze Q-switched laser tot 3 maanden in de huid blijft doorwerken en de aanmaak van huideigen stoffen stimuleert.
  • Pixel Perfect Fractional Laser. Deze laserbehandeling verwijdert het bovenste laagje van de huid, terwijl er ook kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. De gaatjes boosten de collageen- en elastineaanmaak, waardoor de huid zich hersteld met een gladdere huidstructuur.
  • DermaPen. In de ronddraaiende, vibrerende pen zitten twaalf minuscule naaldjes die kleine gaatjes in de huid maken, waardoor de collageen- en elastineaanmaak van de huid gestimuleerd wordt. Dit zorgt voor een gladdere huidstructuur en een egalere teint.
  • Chemische peelings. Chemische peelings halen door een mix van zuren het bovenste huidlaagje weg, waarna zij de fibroblasten – ook wel de bouwstenen van de huid – stimuleren om zich egaler te herstellen.
  • Om huidverslapping te verminderen is het gebruik van de juiste thuisproducten een must. Bij JLC maken we gebruik van het merk SkinCeuticals, dat beroemd is om hun Vitamine C serums. Vitamine C is een antioxidant dat helpt om een verslapte huid tegen te gaan en de huid er glowy uit te laten zien.

Heeft u advies nodig over wat het beste bij uw huid past? Vraag dan gratis een huidanalyse aan bij ons.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics