Striae

Wat is striae?

Striae, stretch marks, of zwangerschapsstriemen zijn lijnen die ontstaan door een overmatige uitrekking van het onderhuidse bindweefsel. De collageen- en elastinevezels in de huid raken daardoor beschadigd. Striae kan overal op de huid ontstaan. Striae ontstaat vaak in de puberteit, bij overgewicht, bodybuilders of bij vrouwen tijdens de zwangerschap.

striae behandeling jlc

Striae behandeling bij JLC in Amsterdam

  • Dye-VL. Dit IPL-apparaat geeft lichtflitsen af aan de huid. Bij striae wordt de Dye-VL ingezet om de roodheid van de striae te verminderen, waardoor er een egalere kleur ontstaat.
  • Pixel Perfect Fractional LaserDeze laserbehandeling verwijdert het bovenste laagje van de huid, terwijl er ook kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. De gaatjes boosten de collageen- en elastineaanmaak, waardoor de huid zich hersteld met een gladdere huidstructuur. Deze behandeling kan op zowel dieper gelegen littekens worden toegepast worden als op verheven littekens.
  • DermaPen. In de ronddraaiende, vibrerende pen zitten twaalf minuscule naaldjes die kleine gaatjes in de huid maken, waardoor de collageen- en elastineaanmaak van de huid gestimuleerd wordt. Dit zorgt voor een gladdere huidstructuur en een egalere teint van het striae gebied.
  • Chemische peelings. Chemische peelings halen door een mix van zuren het bovenste huidlaagje weg, waarna zij de fibroblasten – ook wel de bouwstenen van de huid – stimuleren om zich egaler te herstellen.

Heeft u advies nodig over wat het beste bij uw huid past? Vraag dan gratis een huidanalyse aan bij ons.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics