Aandacht voor de klant door een excellente service.

Door de geweldige ambiance ervaart u een aangenaam en ontspannen gevoel tijdens de behandelingen naar een gladde  huid.

Over JLC

Jasmine Laser Clinics is dé high end laser kliniek gespecialiseerd in definitieve laserontharing, anti-aging, verstrakking en bodycontouring van het lichaam en huidproblematieken zoals couperose, pigmentatie, ooglifting en het weghalen van uw tatoeage. Wij werken met de Soprano Ice laser en de Harmony XL pro en de Icoone laser.

De Soprano Ice is de meest innovatieve lasertechniek op het gebied van definitief ontharen. Door het unieke koelsysteem is de behandeling niet te vergelijken met andere pijnlijke apparaten. Tevens is deze laser geschikt voor elk huidtype en is het mogelijk om in de zomermaanden te behandelen.

De Harmony XL pro is gespecialiseerd in diverse huidproblemen waaronder pigmentatie, couperose, huidverbetering en tatoeage verwijdering.

Persoonlijk
Met persoonlijke begeleiding wordt er een geweldige ambiance neergezet. Wij zorgen voor een aangenaam en ontspannen gevoel bij de behandelingen. Met de geavanceerde Soprano Ice Laser zorgen wij ervoor dat u nooit meer hoeft te scheren, epileren, waxen of harsen. Met de Harmony XL pro zorgen wij ervoor dat u weer tevreden bent met uw huid. De behandelingen worden uitgevoerd door ons team van huidtherapeuten.

Exclusief
Jasmine laser Clinics is van alle luxe voorzien en is gevestigd in een sfeervol pand in Amsterdam. U kunt genieten van een overheerlijke cappuccino of een glaasje bubbels. Een exclusieve en ontspannende ervaring die u het gevoel van luxe geeft, terwijl u door onze huidtherapeuten behandeld zal worden.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics