Acné littekens Behandeling JLC Amsterdam

Wat zijn acné littekens?

Acné littekens zijn de blijvende herinneringen van een periode waarin onze huid werd geconfronteerd met de uitdagingen van acné. Deze littekens ontstaan als gevolg van de ontstekingsreactie in de huid tijdens acné-uitbraken. In plaats van soepel te genezen, kan de huid beschadigd raken, wat resulteert in verschillende soorten littekens.

Bij Jasmine Laser Clinics Amsterdam begrijpen we hoe acne littekens het zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden en streven we ernaar om jouw huid te helpen herstellen en vernieuwen.

Soorten Acne Littekens

Acne littekens kunnen verschillende vormen aannemen, waaronder putjes, verheven littekens, en verkleuringen. Het type litteken is vaak gerelateerd aan de ernst van de acne en de manier waarop de huid geneest.

Onze Aanpak tegen Acne Littekens 

Bij JLC Amsterdam bieden we geavanceerde behandelingen die gericht zijn op het verminderen van acne littekens en het herstellen van een egale huidtextuur. Onze ervaren huidtherapeuten zullen een grondige analyse van je huid uitvoeren en een behandelingsplan op maat opstellen.

Behandelopties Acne Littekens

  • Pixel Perfect Fractional Laser. Deze laserbehandeling verwijdert het bovenste laagje van de huid, terwijl er ook kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Deze gaatjes boosten de collageen- en elastineaanmaak, waardoor de huid zich kan herstellen met een gladdere huidstructuur. Deze behandeling is het meest geschikt voor de diepere acnélittekens.
  • DermaPen. In de ronddraaiende, vibrerende pen zitten twaalf minuscule naaldjes die kleine gaatjes in de huid maken, waardoor de collageen- en elastineaanmaak van de huid gestimuleerd wordt. Deze behandeling vermindert naast acnélittekens ook pigmentvlekken.
  • Chemische peelings. Chemische peelings helpen vooral de mildere acné littekens en geven een algehele gladdere huidstructuur.

Resultaten die Spreken

Onze focus ligt op het behalen van zichtbare resultaten en het herwinnen van je zelfvertrouwen. Ontdek hoe onze acne littekenbehandelingen jouw huid kunnen transformeren.

Vergoedingen Acne Littekens JLC Amsterdam

Bij acne littekens kan de behandeling vergoed worden door uw zorgverzekering indien u aanvullend verzekerd bent. Het bedrag is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Om de behandeling vergoed te krijgen heeft u soms een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

Heeft u advies nodig over wat het beste bij uw huid past? Vraag dan gratis een huidanalyse aan bij ons.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics