Acnélittekens

Onder acnélittekens verstaan we littekens die zijn ontstaan na een papel, pustel of nodus. Vaak ziet men dat er dan kleine kuiltjes in de huid zijn ontstaan op de plek waar de ontsteking zich bevond. De littekens kunnen ook veroorzaakt worden door het overmatig uitknijpen van de huid, waardoor deze onnodig veel beschadigd wordt. Ook hier kan men dan dieper gelegen littekens zien. De structuur van de huid is oneven op plekken waar acné heeft gezeten. JLC kan u helpen in het zichtbaar verminderen van de acnélittekens. Hiervoor bieden wij de volgende behandelingen aan:

  • Pixel Perfect Fractional Laser. Deze laserbehandeling verwijdert het bovenste laagje van de huid, terwijl er ook kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Deze gaatjes boosten de collageen- en elastineaanmaak, waardoor de huid zich kan herstellen met een gladdere huidstructuur. Deze behandeling is het meest geschikt voor de diepere acnélittekens.
  • DermaPen. In de ronddraaiende, vibrerende pen zitten twaalf minuscule naaldjes die kleine gaatjes in de huid maken, waardoor de collageen- en elastineaanmaak van de huid gestimuleerd wordt. Deze behandeling vermindert naast acnélittekens ook pigmentvlekken.
  • Chemische peelings. Chemische peelings helpen vooral de mildere acnélittekens en geven een algehele gladdere huidstructuur.

Vergoedingen

Bij acnelittekens kan de behandeling vergoed worden door uw zorgverzekering indien u aanvullend verzekerd bent. Het bedrag is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Om de behandeling vergoed te krijgen heeft u soms een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

Heeft u advies nodig over wat het beste bij uw huid past? Vraag dan gratis een huidanalyse aan bij ons.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics