Acné Behandeling JLC Amsterdam

Wat is Acné?

Acné is een veelvoorkomende huidaandoening die optreedt wanneer haarzakjes verstopt raken met olie en dode huidcellen. Dit leidt tot de vorming van puistjes, mee-eters en soms zelfs ontstekingen. Het kan zowel op het gezicht als op andere delen van het lichaam voorkomen.

Soorten Acné

Er zijn verschillende soorten acné. Wij leggen de soorten hieronder uit.

  1. Acné Vulgaris: Dit is de meest voorkomende vorm van acne. Het omvat de typische puistjes, mee-eters en pustels die bij de meeste mensen voorkomen.
  2. Acné Conglobata: Dit is een ernstige en zeldzame vorm van acne waarbij grote, onderhuidse knobbels en
    cysten ontstaan. Het kan leiden tot diepe littekens en vereist vaak intensieve medische behandeling.
  3. Rosacea: Dit is een chronische huidaandoening die vaak wordt verward met acne. Het veroorzaakt roodheid en bultjes, meestal op het gezicht. Het komt vaak voor bij volwassenen en kan gepaard gaan met blozen en zichtbare bloedvaten.
  4. Acné Ectopica (Hidradenitis Suppurativa). Hierbij komen de afwijkingen voor op het lichaam, met name in de liezen en de oksels.
  5. Maské is een vorm van acne die ontstaat door het dragen van een mondmasker.

Acné op het Gezicht

Acné op het gezicht is vaak het meest zichtbaar en kan invloed hebben op het zelfvertrouwen van een persoon. De oorzaken variëren van hormonale schommelingen tot overmatige talgproductie. Een deskundige analyse is cruciaal om de meest geschikte behandeling te bepalen.

Acné op de Rug

Rugacné is een veelvoorkomend probleem dat vaak wordt veroorzaakt door zweet, wrijving en verstopte poriën. Onze specialisten begrijpen de unieke uitdagingen van het behandelen van acne op de rug en bieden effectieve oplossingen.

Acné op Overige Delen van het Lichaam

Naast het gezicht en de rug kan acné ook voorkomen op andere delen van het lichaam. Dit kan variëren van de borst tot de armen. Bij Jasmine Laser Clinics Amsterdam hebben we ervaring in het behandelen van acné op diverse lichaamsdelen.

Verschillende Effectieve Acné Behandelingen bij JLC

Ontdek verschillende methodes om acné aan te pakken bij Jasmine Laser Clinics:

  • Chemische peelings. Onze Medik8 ’12-weeks to wow’ peeling programma zetten wij in bij de indicatie acné. Er wordt een mix van zuren gebruikt om de huid te vernieuwen, talgproductie te remmen en ontstekingen te verminderen.
  • Dermapen Microneedling. Ontdek de effectiviteit van microneedling met de DermaPen bij Jasmine Laser Clinics tegen acné. Deze geavanceerde technologie stimuleert collageenproductie, verfijnt poriën, verbetert productopname en bevordert een gezonde bloedcirculatie. Dit zorgt ervoor dat er minder snel acné zal ontstaan en roodheid vermindert.
  • ThuisproductenGoede producten gebruiken en werken aan hygiëne zijn een must in het verbeteren van de acné gevoelige huid. Ook tijdens het behandeltraject van Medik8′ s ’12-week to wow’ peelings zal je producten thuis moeten gebruiken.

Acné Behandeling bij JLC Amsterdam

Bij Jasmine Laser Clinics Amsterdam begrijpen we dat elke huid uniek is. Onze op maat gemaakte acnebehandelingen combineren geavanceerde technologieën en professionele expertise om een heldere, gezonde huid te bevorderen. Of het nu gaat om lasertherapie, chemische peelings of specifieke huidverzorgingsproducten, wij streven ernaar om de beste resultaten te behalen voor jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over onze acné behandelingen in Amsterdam? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics