Acné

Heb jij last van puistjes, mee-eters of onderhuidse ontstekingen? Acné kent verschillende vormen. Bij alle vormen van acne zijn een verminderde afschilfering van de huid en een verhoogde talgproductie de oorzaak. Afhankelijk van de vorm van het acné, stellen wij bij JLC een passend behandelplan op. JLC biedt de volgende behandelingen en thuisproducten aan voor acné:

  • Chemische peelings. Chemische peelings halen door een mix van zuren het bovenste huidlaagje weg, waarna zij de fibroblasten – ook wel de bouwstenen van de huid – stimuleren om zich egaler te herstellen. Daarnaast kunnen wij met chemische peelings specifiek werken op het remmen van de talgproductie en ontstekingen. Bij JLC werken wij met de peelings van het ‘12-weeks to wow’-programma van Medik8. Dit programma bestaat uit 6 chemische peelings en het gebruik van thuisproducten.
  • Om acné te verminderen en weg te laten blijven, is het gebruik van de juiste thuisproducten een must. Bij JLC maken we gebruik van het merk Medik8, dat beroemd is om hun ‘12-weeks to wow’-programma. Dit programma bestaat uit 6 chemische peelings en het gebruik van 3 thuisproducten. De thuisproducten bevatten onder andere salicylzuur. Salicylzuur werkt ontstekingsremmend en remt de talgproductie. Deze thuisproducten zijn daarom ideaal om het gewenste resultaat te behalen in de behandeling van acné.

Heeft u advies nodig over wat het beste bij uw huid past? Vraag dan gratis een huidanalyse aan bij ons.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics