Medik8 Producten

Bij JLC gebruiken wij de producten van Medik8 in de vorm van chemische peelings. Daarnaast hebben wij nog aparte producten en kits om het herstel van de huid na een chemische peeling te bevorderen. Hieronder kunt u lezen welke Medik8 producten wij gebruiken.

C-Tetra Intense

Dit is het sterkst geconcentreerde vitamine C-serum van Medik8. In dit serum zit dubbel zoveel vitamine C als in het C-Tetra serum van Medik8. Samen met vitamine F (EEN hydraterend essentieel vetzuur) en squalaan wordt de opname van vitamine C in de huid gestimuleerd. Daarnaast zorgt de toegevoegde maracuja-olie voor een luxe gevoel.

Night Ritual Vitamin A

Deze crème bevat 0.2% retinol en is daardoor perfect voor het dagelijks avondgebruik. Daarnaast is het ook de perfecte introductie om te beginnen met vitamine A. Vitamine A – ook wel retinol genoemd – is bij uitstek het beste ingrediënt om het huidverouderingsproces te vertragen. Door de time release technology van Medik8 wordt de retinol niet meteen losgelaten in de huid, waardoor de kans op irritatie verminderd wordt.

Crystal Retinal 3

Crystal Retinal 3 is een krachtige vitamine A crème die perfect is voor mensen die hun vitamine A tolerantie willen verhogen of voor mensen die de eerste tekenen van huidveroudering willen voorkomen. De huidtextuur wordt verzacht en vernieuwd. Het is een vitamine A crème met antibacteriële werking, dus dit betekent dat deze variant van vitamine A perfect is voor mensen met acne.

Advanced Day Total Protect

Dit is een dagcrème met SPF 30, die speciaal is geformuleerd om te combineren met vitamine C. Op deze manier wordt de vorming van pigmentvlekken door zonschade of andere tekenen van huidveroudering perfect voorkomen. 

Calmwise Soothing Cleanser

Deze schuimende reiniger is goed voor de gevoelige (rosacea) huid. In tegenstelling tot agressieve reinigers is dit een eenvoudige, voedende en verzachtende reiniger die de huid kalmeert. De Calmwise Soothing Cleanser is perfect voor de gevoelige huid; het helpt roodheid te voorkomen en verlicht de bestaande irritatie. De schuimende formulering doet niet af aan de natuurlijke huidbarrière en helpt de huid te hydrateren.

Calmwise Serum

Dit serum biedt een intensieve en kalmerende verlichting van roodheid en irritatie. De krachtige werking van dit serum komt door Teprenone, het belangrijkste ingrediënt in Calmwise Serum, wat in slechts 1 maand een rode, reactieve huid sterk kan verminderen. De verzachtende formule is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, die gemakkelijk reageert op (te) agressieve producten. Het serum laat een stralende en gehydrateerde huid achter.

Calmwise Colour Correct

Deze groene crème is speciaal ontwikkeld om direct de roodheid van een ontstoken en/of gevoelige huid optisch te verminderen. Daarnaast helpt de crème ook de onderliggende oorzaken aan te pakken. De Calmwise Colour Correct bevat een combinatie van kalmerende actieve stoffen en minerale groene pigmenten om de roodheid van de huid te verhelpen.

Blemish SOS

Blemish SOS is een zogeheten ‘spot treatment’ van Medik8. Dit product remt het ontstaan van nieuwe ontstekingen en vermindert bestaande ontstekingen binnen enkele uren. De formule van de Blemish SOS bevat salicylzuur en niacinamide. Deze ingrediënten doden de bacteriën van de ontsteking, maar verzachten de huid tegelijkertijd.

Clarifying Foam

Deze olievrije, schuimende reiniger is speciaal gemaakt voor de acne gevoelige en onzuivere huid. De ingrediënten in deze milde reiniger verminderen de ontstekingen en minimaliseren opkomende onzuiverheden.

Balance Moisturizer & Glycolic Acid Activator

Dit pakketje van 2 topproducten is Medik8’s best verkopende hydraterende crème voor onzuiverheden met glycolzuuractivator. De dagcrème is verrijkt met pre- en probiotica om de huid te hydrateren en te verzorgen, terwijl het glycolzuurserum ervoor zorgt dat de huid haar glow behoudt. Samen zorgt deze combinatie voor een matterend effect, dat ook mooi onder make-up kan worden gedragen.

Ultimate Recovery Intense

De Ultimate Recovery Intense is speciaal ontwikkeld voor een droge, beschadigde of helende huid. Bij JLC wordt deze crème toegepast en aangeraden na behandelingen zoals de chemische peelings. De crème minimaliseert de downtime bij esthetische behandelingen en versnelt het natuurlijke herstelproces van de huid. De formule creëert een beschermende laag over de huid om hydratatie vast te houden en tegelijkertijd te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Ultimate Recovery Bio Cellulose Mask

Dit sheetmasker is perfect voor na een cosmetische behandeling of voor een huid die gehydrateerd moet worden. Dit masker herstelt de huid door de aanwezigheid van zink en rockweed algen. Hyaluronzuur helpt de huid te hydrateren, te herstellen en verzachten.

Benieuwd naar welke producten het beste bij uw huid passen of nieuwsgierig naar de combinatie tussen peeling en producten? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren en begeleiden.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag       09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag         09.30 tot 18.00 uur
woensdag      09.30 tot 18.00 uur
donderdag     09.30 tot 21.00 uur
vrijdag           09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag        09.30 tot 18.00 uur
Zondag          Laatste zondag van de maand

In goed overleg kunt u altijd op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics