Pigmentvlekken verwijderen Amsterdam JLC

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken, ook bekend als hyperpigmentatie, zijn donkere verkleuringen van de huid die ontstaan door een overproductie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van onze huid. Deze vlekken kunnen variëren in grootte, vorm en intensiteit en komen vaak voor op delen van de huid die blootgesteld zijn aan de zon, zoals het gezicht, de handen, armen en decolleté.

Pigmentvlekken kunnen verschillende oorzaken hebben, waaronder overmatige blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen (bijvoorbeeld tijdens zwangerschap of gebruik van anticonceptiepillen), huidletsels zoals acne, en genetische aanleg. Ze kunnen ook optreden als gevolg van veroudering van de huid.

Hoewel pigmentvlekken meestal onschadelijk zijn, worden ze vaak als cosmetisch storend ervaren en kunnen ze het zelfvertrouwen van een persoon beïnvloeden.

Pigmentvlekken behandelen Amsterdam JLC

Bij JLC in Amsterdam kunt u bij ons terecht voor het behandelen van pigmentvlekken met:

  • Dye-VL. Dit IPL-apparaat geeft lichtflitsen af wat pigment absorbeert. Eerst worden de vlekken wat donkerder, waarna ze binnen 4 weken verdwijnen. Ze worden vanzelf ‘opgeruimd’ door het lichaam.
  • Chemische peelings. Chemische peelings halen door een mix van zuren het bovenste huidlaagje weg, waarna zij de fibroblasten – ook wel de bouwstenen van de huid – stimuleren om zich egaler te herstellen.
  • Om pigmentvlekken te verminderen en weg te laten blijven, is het gebruik van de juiste thuisproducten een must. Bij JLC maken we gebruik van het merk SkinCeuticals, dat beroemd is om hun Vitamine C serums. Vitamine C is een antioxidant dat helpt om te vorming van pigment tegen te gaan en de huid er glowy uit te laten zien.

Heeft u advies nodig over wat het beste bij uw huid past? Vraag dan gratis een huidanalyse aan bij ons.

VoorNa

Resultaten behaald met IPL behandelingen

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics