Clearlift face lift Q-switched Nd:YAG laser

De clearlift facelift, noemen ze niet voor niets de ‘lunchtime laser’. Dé lunch time laserbehandeling is pijnloos, zonder downtime, kan het hele jaar door uitgevoerd worden en laat uw huid weer stralen.

Clearlift face lift Q-switched Nd:YAG laser

 • Lichte Rimpels
 • Oppervlakkige en diepe pigmentvlekken (o.a. ouderdomsvlekken)
 • Huidverstrakking
 • 100% pijnloos

De eerste fractionele niet-ablatieve Q-switched Nd:YAG laser.
De Clearlift behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de beste lasertherapie op de markt. Deze laser werkt zeer precies. Er worden kleine gaatjes gemaakt in de huid, zonder de opperhuid te beschadigen. Op deze manier wordt uw huid gestimuleerd om weer huid eigen collageen en elastine aan te maken.

We worden allemaal ouder, en uiteindelijk kun je dit goed zien aan onze huid. Soms doet dat ons er moe en dof uitzien. Een facelift is voor veel mensen wel erg ingrijpend, en kostbaar. De Clearlift huidverjonging behandeling biedt voor iedereen een uitkomst. De behandeling duurt amper een uurtje, is vrijwel pijnloos en gebeurt zonder onderbrekingen. Verdoving vooraf is niet nodig en de behandeling is veilig voor alle huidtypes. De behandeling kan het hele jaar door uitgevoerd worden en laat uw huid weer stralen.

Daarnaast mag deze huidverjonging behandeling alleen worden uitgevoerd door geschoolde en ervaren huidtherapeuten, zoals de professionals van Jasmine Laser Clinics.

Doel

Het resultaat is een stevigere huid met een liftend effect. De huid voelt na 1 behandeling al steviger en strakker aan. Op langere termijn heeft deze behandeling een optimaal resultaat. Dit komt door de stimulatie van het collageen tijdens de behandeling. Ook fijne lijntjes kunnen hierdoor nog subtieler worden.

Traject behandeling

 • 30-90 minuten per behandeling
 • 2-5 behandelingen
 • Interval 2-4 weken

Voorafgaande de behandeling 

 • Dient u het te behandelen gebied 3 weken niet te bleken.
 • Dient u het te behandelen gebied vrij te maken van make up, parfums, deodorant, sunblock, essentiële oliën of andere huidlotions. Gekleurde stoffen absorberen het licht. Indien dit niet haalbaar is voor u, kan de behandelaar dit voor u verwijderen.
 • Indien u op de dag van behandeling grieperig bent of een koortslip heeft wordt het afgeraden de behandeling te ondergaan
 • Metalen in of net onder de huid in het te behandelen gebied, zoals brackets of piercings dienen voorafgaand aan de behandeling afgedekt of er (tijdelijk) uitgehaald te worden

Zon/zonnebank/zelf-bruining crème

 • Bij de Clearlift facelift (lunch time laser) is het naast andere lasers wel toegestaan voorafgaand en na de behandeling gebruikt te maken van zonnebank en te zonnen.

Huidreactie na de behandeling

Na de behandeling is er kans op erytheem (roodheid), echter zal dit binnen een paar uur verdwijnen. De doorbloeding van de huid wordt goed gestimuleerd. Houdt u er rekening mee dat u niet in 1 dag ouder, en dus ook niet met 1 behandeling in 1 dag er weer 10 jaar jonger uit zult zien. Laat u goed adviseren en kom vaker langs om een stralende huid te krijgen en te behouden!

Advies na de behandeling

 • Vermijd exfolierende cremes of peelings voor 1 dag

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics