Rimpels verwijderen JLC Amsterdam

Ontstaan rimpels

Rimpels ontstaan bij iedereen in meer of mindere hoeveelheid naarmate mensen ouder worden. De huid verslapt door het verlies van collageen en elastine en op plekken waar de huid veel wordt bewogen, kunnen kleine ‘deukjes’ ontstaan. Deze deukjes worden rimpels genoemd. Rimpels kunnen zowel door interne- als externe factoren ontstaan. Interne factoren die meespelen zijn onder andere genetische aanleg voor rimpels, de hormoonhuishouding en de spieractiviteit. Onder externe factoren wordt onder andere zonneschade, roken, stress en het eten van bewerkt voedsel geschaard.

Soorten rimpels

  1. Dynamische rimpels: Deze ontstaan door herhaalde bewegingen van gezichtsspieren, zoals fronsen of glimlachen, en verdwijnen wanneer de spieren ontspannen. Voorbeelden zijn kraaienpootjes en fronsrimpels.
  2. Statische rimpels: Deze zijn altijd zichtbaar, zelfs in rust, en worden veroorzaakt door verlies van collageen en elasticiteit in de huid door veroudering, zonneschade, roken, enzovoort. Voorbeelden zijn nasolabiale plooien en voorhoofdsrimpels.
Rimpels behandeling Amsterdam jlcDynamische rimpels bij spanning Rimpels verwijderen Amsterdam JLCStatische rimpels in rust

Rimpels behandelen bij JLC Amsterdam

JLC heeft voor het verminderen van rimpels de volgende behandelingen en producten:

  • Clearlift face lift: Deze behandeling stimuleert collageen- en elastineaanmaak van binnenuit. Dit komt doordat het laserlicht van deze Q-switched laser tot 3 maanden in de huid blijft doorwerken en de aanmaak van huideigen stoffen stimuleert.
  • Pixel Perfect Fractional Laser: Deze laserbehandeling verwijdert het bovenste laagje van de huid, terwijl er ook kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Deze gaatjes boosten de collageen- en elastineaanmaak, waardoor de huid zich hersteld met een gladdere huidstructuur.
  • DermaPen: In de ronddraaiende, vibrerende pen zitten twaalf minuscule naaldjes die kleine gaatjes in de huid maken, waardoor de collageen- en elastineaanmaak van de huid gestimuleerd wordt. Dit zorgt voor een gladdere huidstructuur en een egalere teint.
  • Chemische peelings: Chemische peelings halen door een mix van zuren het bovenste huidlaagje weg, waarna zij de fibroblasten – ook wel de bouwstenen van de huid – stimuleren om zich egaler te herstellen.
  • Om rimpels te verminderen en weg te laten blijven, is het gebruik van de juiste thuisproducten een must. Bij JLC maken we gebruik van het merk SkinCeuticals, dat beroemd is om hun Vitamine C serums. Vitamine C is een antioxidant dat helpt om te vorming van rimpels tegen te gaan en de huid er glowy uit te laten zien.

Heeft u advies nodig over wat het beste bij uw huid past? Boek snel gratis een huidanalyse aan bij een van onze huidtherapeuten!

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics