Influencers en Events

Bij JLC mogen we met veel plezier bekende Nederlanders en influencers ontvangen. Ontmoet de influencers die Jasmine Laser Clinics vertrouwen voor een stralende gladde huid en luxe behandelingen.

Shelly Sterk

Shelly Sterk, bekend van programma’s zoals ‘Expeditie Robinson’ en ‘RTL Boulevard’ , heeft ook gekozen voor Jasmine Laser Clinics voor haar huidverzorgingsbehoeften.

Isabel van Gelder

Bekende TikTok- en Instagram-influencer en singer-songwriter, nu ook bij JLC voor haar huid-en laserbehandelingen!

Emma Heesters

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres en YouTube-ster. Ze heeft ook eigen muziek uitgebracht en optreedt in verschillende televisieprogramma’s. Ze vertrouwt op JLC voor een gladde en zorgeloze huid.

Sterre Marith

Sterre Marith staat bekend om haar deelname aan Holland’s Got Talent met de groep TP4Y. Ze is zowel danseres als zangeres en ondergaat behandelingen bij JLC Laserontharing om een gladde huid te krijgen, zodat ze zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken!

Alkan Çöklü

Alkan Çöklü is een acteur en presentator. Alkan is vooral bekend van de TV-serie GTST. Alkan komt bij JLC voor verschillende huidverbeterende behandelingen om zijn huid gezond en stralend te behouden!

Robbert Rodenburg

Robbert Rodenburg is een Nederlandse youtuber, presentator en acteur. Hij is voornamelijk bekend van zijn online serie Open Kaart, waarin hij verschillende bekende Nederlanders interviewt. JLC helpt hem graag aan een gezonde en haarvrije huid!

Lotte van Leeuwen

Lotte is voormalig professioneel tennister en bekend vaan haar deelname aan het TV-programma Love Island. Tegenwoordig inspireert ze velen met haar sportieve levensstijl en passie voor hardlopen. Ze geniet nu van een gladde en haarvrije huid na JLC te bezoeken!

Shayna Senior

Shayna is beauty blogger op instagram en schrijft over JLC:

” Great service at @jasminelaserclinics , happy with my laser-treatments! THANK U ”.

Joann van den Herik

Joann van den Herik is model en social influencer. Ze is vooral bekend geworden door haar deelname aan Curvy Supermodel en komt bij JLC voor het behouden van een gladde haarvrije huid.

Pleun Bierbooms

Pleun Bierbooms is een Nederlandse zangeres. In 2012 won Pleun The Voice of Holland. Bij JLC helpen met met plezier Pleun aan een gladde en gezonde huid!

Blogs & ervaringen

Review van Halina Reijn

Toen ik 13 was, dacht ik dat de zwarte haren op mijn witte huid een van de mooiste dingen aan mij was. Mijn ouders voeden mij op, ver weg van de gewone wereld, in een eigen gecreëerd hippie-universum waar alles was zoals het moest zijn…
Lees meer

Pleun Bierbooms, Winnares The voice of Holland 7

‘Summer is coming!! Pijnloos laserontharing bij @jasminelaserclinics

Blog van Hanneke Choosebeauty.nl

‘Amsterdam is een nieuwe salon voor laserontharing rijker. En wat voor één! Jasmine Laser Clinic is een pareltje aan de van Baerlestraat in Amsterdam Zuid. Ze tillen pijnloos laser ontharen naar een hoger niveau’

meer…

Halina Reijn, Nederlandse actrice

‘Mijn behandelaar, Kelly-Jo, bleef de kop van de machine over mijn huid bewegen en ik voelde niets, behalve een aangename aanraking! Door de vrouwelijke vorm van de laser kwam ze overal bij en het duurde ongeveer de helft van de tijd die staat voor een normale behandeling. Voorheen had ik door tijdgebrek nooit mijn oksels aangepakt maar ook die nam ze binnen enkele minuten mee tijdens onze afspraak. Na een zoektocht van bijna dertig jaar vind ik mijn antwoord vlak bij huis in Jasmine Laser Clinics! Ik kijk al uit naar mijn volgende afspraak.’

Tessa Sterk, Beauty Blogger

‘Nooit meer scheren? Dat klinkt bijna als een droom nietwaar! Bij Jasmine laser clinics is het mogelijk, helemaal PIJNLOOS! Ik ben super enthousiast!’

Events

jess en jen styletoday

styletoday waardechequestine styletoday

StyleToday – 10 Yrs Anniversary Party & A Lot Of Fashion On Tour Amsterdam!

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Afspraak maken

Wilt u graag een behandeling krijgen met de beleving van luxe, ontspanning en comfort? Maak dan een afspraak voor een (proef)behandeling. U kunt ons telefonisch bereiken op 020 219 46 26. Wees welkom bij Jasmine Laser Clinics!

Afspraak annuleren of verzetten
Wilt u een afspraak annuleren of verzetten? Dat mag kosteloos, maar wel graag minimaal 48 uur van te voren.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics