Influencers en Events

Wij werken regelmatig met influencers samen om zo onze diensten en services onder de aandacht te brengen.

Review van Halina Reijn

Toen ik 13 was, dacht ik dat de zwarte haren op mijn witte huid een van de mooiste dingen aan mij was. Mijn ouders voeden mij op, ver weg van de gewone wereld, in een eigen gecreëerd hippie-universum waar alles was zoals het moest zijn…
Lees meer

Pleun Bierbooms, Winnares The voice of Holland 7

‘Summer is coming!! Pijnloos laserontharing bij @jasminelaserclinics

Shayna Senior – beauty blogger

‘ Great service at @jasminelaserclinics , happy with my laser-treatments! THANK U ‘

Shelly Sterk, Presentatrice RTL Boulevard, Galileo en Roadtrippers

Blog van Hanneke Choosebeauty.nl

‘Amsterdam is een nieuwe salon voor laserontharing rijker. En wat voor één! Jasmine Laser Clinic is een pareltje aan de van Baerlestraat in Amsterdam Zuid. Ze tillen pijnloos laser ontharen naar een hoger niveau’

meer…

Halina Reijn, Nederlandse actrice

‘Mijn behandelaar, Kelly-Jo, bleef de kop van de machine over mijn huid bewegen en ik voelde niets, behalve een aangename aanraking! Door de vrouwelijke vorm van de laser kwam ze overal bij en het duurde ongeveer de helft van de tijd die staat voor een normale behandeling. Voorheen had ik door tijdgebrek nooit mijn oksels aangepakt maar ook die nam ze binnen enkele minuten mee tijdens onze afspraak. Na een zoektocht van bijna dertig jaar vind ik mijn antwoord vlak bij huis in Jasmine Laser Clinics! Ik kijk al uit naar mijn volgende afspraak.’

Tessa Sterk, Beauty Blogger

‘Nooit meer scheren? Dat klinkt bijna als een droom nietwaar! Bij Jasmine laser clinics is het mogelijk, helemaal PIJNLOOS! Ik ben super enthousiast!’

jess en jen styletoday

styletoday waardechequestine styletoday

StyleToday – 10 Yrs Anniversary Party & A Lot Of Fashion On Tour Amsterdam!

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Afspraak maken

Wilt u graag een behandeling krijgen met de beleving van luxe, ontspanning en comfort? Maak dan een afspraak voor een (proef)behandeling. U kunt ons telefonisch bereiken op 020 219 46 26. Wees welkom bij Jasmine Laser Clinics!

Afspraak annuleren of verzetten
Wilt u een afspraak annuleren of verzetten? Dat mag kosteloos, maar wel graag minimaal 48 uur van te voren.

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics