Maak kennis met het team van Jasmine Laser Clinics!

Eigenaresse

Jasmine

Jasmine is de eigenaresse van Jasmine Laser Clinics. Zij is zelf geen behandelaar, maar heeft de kliniek opgericht. Jasmine heeft deze kliniek geopend met als visie de beste service van Amsterdam te leveren op het gebied van huidtherapie. Tevens was haar doel om een high-end kliniek te creëren waarin je het gevoel hebt alsof je in een Spa zit. Dit is haar goed gelukt en om dat te bewijzen zit er maar 1 ding op en dat is langskomen om het te ervaren!

MANAGER

Kelly-Jo 

Kelly-Jo is sinds de start van JLC in 2016 werkzaam binnen ons team. Als manager regelt zij niet alleen alle operationele zaken, maar is Kelly-Jo ook gekwalificeerd om alle behandelingen uit te voeren. Tijdens haar huidtherapie studie aan de Haagse Hogeschool kwam ze er al snel genoeg achter dat haar interesse voornamelijk bij laserbehandelingen ligt. Naast het uitvoeren van de behandelingen zelf vindt Kelly-Jo het contact met klanten erg fijn, zo zorgt zij voor een gezellige en fijne sfeer hierdoor voelen cliënten zich snel op hun gemak. Door al haar ervaring kan u ervan uitgaan dat zij altijd het juiste advies zal geven en ervoor zal zorgen dat de behandeling perfect wordt uitgevoerd. Wij zijn erg blij met haar in ons team!

HUIDTHERAPEUT I.O.

Sytske

Sytske is bijna afgestudeerd huidtherapeut en is sinds oktober 2020 werkzaam bij Jasmine Laser Clinics. Dit maakt dat zij erg veel ervaring heeft en ook alle behandelingen kan uitvoeren. Zij heeft altijd een grote interesse en passie gehad voor de huid en het verbeteren hiervan. Tevens werkt zij graag met mensen en zal zij er voor zorgen dat de cliënt zich op haar/zijn gemak voelt. Sytske zal altijd rekening houden met de wensen en behoeftes van de cliënt en zal hen met een fijn gevoel de deur uit laten lopen.

HUIDTHERAPEUT

Fabienne

Fabienne is na haar stage in 2020 bij Jasmine Laser Clinics blijven plakken. In het verleden is ze schoonheidsspecialiste geweest en haar passie voor de huid groeide door de jaren heen steeds meer. Om zich verder te kunnen specialiseren is ze Huidtherapie aan De Hogeschool Utrecht gaan studeren. Ze is inmiddels afgestudeerd huidtherapeut en werkt met veel plezier binnen het JLC-team. Wil je je 100% op je gemak voelen? Dan ben je bij Fabienne aan het goede adres. Fabienne geeft graag huidadviezen en haar favoriete behandelingen zijn de DermaPen en Pixel laserbehandelingen. Fabienne heeft als doel dat cliënten met een goed gevoel de deur uitlopen.

HUIDTHERAPEUT

Esther

Esther is begonnen bij Jasmine Laser Clinics tijdens haar huidtherapeutische stage in 2021. Zij is werkzaam bij ons sinds november 2021. Esther is bekwaam om alle behandelingen bij JLC uit te voeren en zal altijd met alle geduld jouw vragen beantwoorden. Wat haar verder kenmerkt als behandelaar is dat zij eerlijk, integer en empatisch is en oog heeft voor detail. Nadat je bij Esther een behandeling hebt gehad zal je je altijd op je gemak hebben gevoeld en genoeg informatie hebben gekregen.

HUIDTHERAPEUT

Daphne

Daphne is sinds november 2020 werkzaam als huidtherapeut bij JLC. Zij heeft de opleiding Huidtherapie afgerond op De Haagse Hogeschool. Zij werkt parttime bij JLC en combineert dit met een andere huidtherapeutische functie in Den-Haag. Daphne is bekwaam om alle behandelingen bij JLC uit t voeren. Naast dat Daphne erg goed is in haar werk, is zij ook altijd in voor een gezellig praatje.

Jasmine Laser Clinics is regelmatig op zoek naar stagiaires en vaste medewerkers. Bij interesse graag even contact opnemen.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag       09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag         09.30 tot 18.00 uur
woensdag      09.30 tot 18.00 uur
donderdag     09.30 tot 21.00 uur
vrijdag           09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag        09.30 tot 18.00 uur
Zondag          Laatste zondag van de maand

In goed overleg kunt u altijd op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics