Jasmine laser Clinics is van alle luxe voorzien en is gevestigd in Amsterdam. De behandelingen worden uitgevoerd door ons team van huidtherapeuten. Door middel van cursussen en opleidingen zorgt het team er altijd voor op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging.

Maak kennis met het team.

MANAGER

Kelly-Jo 

Kelly-Jo is sinds de start van JLC werkzaam binnen ons team. Als manager regelt zij niet alleen alle operationele zaken, maar is Kelly-Jo ook gekwalificeerd om alle behandelingen uit te voeren. Tijdens haar huidtherapie studie aan de Haagse Hogeschool kwam ze er al snel genoeg achter dat haar interesse voornamelijk bij laserbehandelingen ligt. Naast het uitvoeren van de behandelingen zelf vindt Kelly-Jo het contact met klanten erg fijn, zo zorgt zij voor een gezellige en fijne sfeer hierdoor voelen cliënten zich snel op hun gemak. Door al haar ervaring kan u ervan uitgaan dat zij altijd het juiste advies zal geven en ervoor zal zorgen dat de behandeling perfect wordt uitgevoerd. Wij zijn erg blij met haar in ons team!

HUIDTHERAPEUT

Caitlyn

Caitlyn is sinds augustus 2020 werkzaam bij Jasmine Laser Clinics. In juni 2020 is zij afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht. Als huidtherapeute is Caitlyn gespecialiseerd in behandelingen zoals laserontharen, laserbehandelingen met de Erbium of Clearlift, dermapen en peelings. Naast haar werkzaamheden is Caitlyn ook HBO-docent bij de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Caitlyn vind het erg belangrijk dat de klant de aandacht en kennis krijgt die hij/zij verdient. Zo is zij altijd in voor een gezellig of educatief praatje tijdens de behandeling!

HUIDTHERAPEUT I.O.

Sky

Sky zit op dit moment in haar laatste jaar van de bachelor huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Alhoewel zij nog studeert is zij al wel gekwalificeerd om bepaalde behandelingen uit te voeren. Zo is Sky bevoegd om te ontharen en een aantal gezichtsbehandelingen uit te voeren. Sky heeft altijd al een passie voor de huid gehad en daarnaast vindt ze het fijn om met mensen te werken, hierdoor past ze goed bij het team. Mocht u een behandeling bij Sky boeken dan kunt u een fijne en eerlijke aanpak verwachten, zij zorgt er namelijk voor dat u zo goed mogelijk wordt geïnformeerd over de verschillende behandelingen en wat het beste voor uw huid zou zijn. Sky zorgt ervoor dat onze bezoekers zich comfortabel bij haar voelen en dat er geen enkele detail kan worden gemist.

HUIDTHERAPEUT I.O.

Machteld

Machteld is in 2019 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heeft zij zowel bij klinieken als in het ziekenhuis werkervaring op mogen doen. Lasers fascineren haar evenals wetenschappelijke onderzoeken om het beste resultaat te behalen. Ze staat bekend om haar sociale karakter, gezellige gesprekken en is gedreven om samen met u het beste behandelresultaat te behalen.Het is haar passie de klant verder te helpen en een vriendelijke en adequate behandeling te verlenen. Het aller gelukkigst is ze als ze de cliënt ziet stralen met het behandelresultaat wat ze samen hebben behaald.

HUIDTHERAPEUT

Suzanne

Suzanne is als afgestudeerd huidtherapeut sinds augustus werkzaam bij Jasmine Laser Clinics. Al tijdens haar studie Huidtherapie merkte ze dat ze een passie had voor huidverbetering en deze heeft ze na het lopen van meerdere stages nog steeds! Als huidtherapeut bij Jasmine Laser Clinics kunt u van Suzanne een eerlijke huidtherapeut verwachten die voor- en met u het beste resultaat wil behalen met uw behandelingen.

HUIDTHERAPEUT I.O.

Aletta

Aletta werkt sinds november 2019 bij Jasmine Laser Clinics en is gestart als de stagiaire van Kelly-Jo. Inmiddels is zij bijna klaar met de huidtherapie studie aan de Haagse Hogeschool en is ze bij ons gebleven. U kunt bij Aletta terecht voor laserontharing, peelings en de clearlift laser behandelingen. Bij Aletta draait het echt om de beleving van een behandeling, ze is ontzettend vriendelijk en maakt graag een praatje. Na de behandeling zal je gegarandeerd naar huis gaan met een lach op je gezicht.

HUIDTHERAPEUT I.O.

Sytske

Sytske is student huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht en is sinds oktober 2020 werkzaam bij Jasmine Laser Clinics. Sytske heeft altijd een grote interesse en passie gehad voor de huid en het verbeteren hiervan. Tevens werkt zij graag met mensen en zal zij er voor zorgen dat de cliënt zich op haar/zijn gemak voelt. Sytske zal altijd rekening houden met de wensen en behoeftes van de cliënt en zal hen met een fijn gevoel de deur uit laten lopen. U kunt bij Sytske terecht voor laserbehandelingen voor ontharen, pigment en couperose, Clearlift, peelings en DermaPen.

HUIDTHERAPEUT I.O.

Julia

Julia versterkt sinds januari ons team en zit bij Jasmine Laser Clinics helemaal op haar plek. Ze heeft een grote passie voor de huid. Tijdens haar stage in Australië heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van laseren. Op dit moment zit ze in haar laatste jaar van de studie huidtherapie en zal ze van de zomer klaar zijn met haar opleiding. Julia werkt zorgvuldig en zal u proberen op uw gemak te stellen. Ze is behulpzaam en past zich aan naar uw behoefte. U kunt bij Julia terecht voor laserontharing.

HUIDTHERAPEUT I.O.

Fabienne

Fabienne is na haar stage in 2020 bij Jasmine Laser Clinics blijven plakken. In het verleden is ze schoonheidsspecialiste geweest en haar passie voor de huid groeide door de jaren heen steeds meer. Om zich verder te kunnen specialiseren is ze Huidtherapie aan De Hogeschool Utrecht gaan studeren. Ze zit nu in haar laatste fase van haar studie en werkt met veel plezier binnen het JLC-team. Wil je je 100% op je gemak voelen? Dan ben je bij Fabienne aan het goede adres. Fabienne geeft graag huidadviezen en haar favoriete behandelingen zijn de DermaPen en Pixel laserbehandelingen. Fabienne heeft als doel dat cliënten met een goed gevoel de deur uitlopen.

Jasmine Laser Clinics is regelmatig op zoek naar stagiaires en vaste medewerkers. Bij interesse graag even contact opnemen.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag       09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag         09.30 tot 18.00 uur
woensdag      09.30 tot 18.00 uur
donderdag     09.30 tot 21.00 uur
vrijdag           09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag        09.30 tot 18.00 uur
Zondag          Laatste zondag van de maand

In goed overleg kunt u altijd op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Chat openen