Perfect voor elk deel van het lichaam en de gebruinde huid

De Soprano Ice Laser, ook voor de gevoelige en moeilijk te bereiken plaatsen zoals de oren, neus en bikinilijn.

Veel gestelde vragen

Gemiddeld zijn er tussen de 6 tot 12 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is namelijk anders en wij geloven in een persoonlijke benadering.

Omdat haren in verschillende fases groeien, kunnen ze niet in een keer worden verwijderd. Tussen de behandelingen zit daarom wat tijd. De tijdsduur tussen de behandelingen:
Gezicht: om de 6 weken
Lichaam: om de 8 weken

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied.

Een laserbehandeling wordt afgeraden als u:

  • Zwanger bent
  • Borstvoeding geeft
  • Aan epilepsie lijdt
  • Koorts of een infectie heeft
  • Medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken
  • Ontstekingsremmers slikt
  • Een pacemaker heeft
  • Piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied

Neem bij vragen over uw specifieke situatie gerust contact met ons op.

Ja, ook een zongebruinde huid kan worden behandeld met de Soprano Ice Laser. Dit komt omdat deze lasertechniek zich op effectieve wijze richt op de eiwitten in het haarzakje en niet alleen op het pigment van de huid. U kunt bij Jasmine Laser Clinics in ieder jaargetijde behandeld worden.

Let op: het advies is om 10 dagen voor en na de behandeling niet te gaan zonnen, gebruik te maken van een zonnebank of een zelf bruiner aan te brengen. Dit om de huid tot rust te laten komen.

Ja, de behandeling is geschikt voor iedereen omdat we de laser kunnen instellen op ieder huidtype. Door deze innovatieve eigenschappen van de Soprano Ice Laser kunnen we nu ook een donkere huidskleur behandelen. Dit komt omdat de Soprano Ice Laser niet alleen op het pigment werkt, het tast ook de eiwitten onder in het haarzakje aan. Zo zorgt de laser ervoor dat het haarzakje de voedende eigenschappen verliest waardoor er geen nieuwe haar kan gaan groeien.

Dit kunnen we pas beoordelen bij een intakegesprek. Hierbij is het noodzakelijk dat bij een minderjarige de ouder of verzorger mee komt.

Nee, Jasmine Laser Clinics raadt behandelingen tijdens of net na een zwangerschap af. Dit omdat zwangerschapshormonen het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Ja! Een behandeling met de Soprano Ice Laser is volledig veilig.

In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano Ice Laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt. De temperatuur die de laser bereikt wordt vaak als aangenaam ervaren. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Bekijk onze prijslijst.

Het is raadzaam dit te controleren bij uw specifieke zorgverzekeraar. Bespreek uw situatie met uw zorgverzekeraar en vermeld daarbij indien gewenst onze kliniek “Jasmine Laser Clinics”.

Nee. Dit kunnen wij niet doen omdat iedere persoon uniek is. De laser werkt op ieder persoon anders waardoor wij geen garanties kunnen geven.

Is uw vraag niet beantwoord?
Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.

Tarieven weten?

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag          09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag            09.30 tot 18.00 uur
Woensdag        09.30 tot 18.00 uur
Donderdag       09.30 tot 21.00 uur
Vrijdag              09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag           09.30 tot 18.00 uur
Zondag             Laatste zondag van de maand

In overleg kunt u op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

Kelly-Jo Feurich, Caitlyn an Haack
Leden van de NVH

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics