Innovatieve laser om vrijwel pijnloos, veilig en definitief te ontharen.

De Soprano Ice Laser is vrijwel pijnloos met een langdurig resultaat. Geschikt voor alle huidtypes en lichaamsdelen.

Soprano Ice Laser

Soprano Ice Laser for a smooth life
Jasmine Laser Clinics werkt alleen met de meest geavanceerde laser techniek om iedereen op elk gewenst moment vrijwel pijnloos, veilig en definitief te ontharen.

De Soprano Ice Laser is voorzien van de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van definitieve ontharing. De laser onthaart vrijwel pijnloos en zorgt voor een langdurig resultaat. De laser is geschikt voor alle huidtypes en lichaamsdelen. De meeste personen zijn na 6 tot 12 behandelingen nagenoeg volledig van hun ongewenste haargroei af.

Innovatief
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano Ice Laser ook met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt.

De constant koelende laserkop zorgt ervoor dat dit de minst pijnlijke lasermethode is voor permanente ontharing. Het licht van de laser wordt door het pigment van de haar geabsorbeerd en omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarfollikel. Door de innovatieve eigenschappen van de Soprano Ice Laser kunnen we nu ook lichtere haren en een donkere huidskleur behandelen. Dit komt omdat deze laser niet alleen op het pigment werkt, maar ook de eiwitten onder in het haarzakje aantast. Zo zorgt de laser dat het haarzakje de voedende eigenschappen verliest waardoor er geen nieuw haar kan groeien.

Indien u meer informatie wenst over de werking van de laser, kunt u gerust contact opnemen of kom gezellig langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Voordelen van de Soprano Ice Laser

–          Nooit meer scheren, waxen of epileren
–          Vrijwel pijnloos ontharen
–          Geen hersteltijd
–          Geen irritatiebultjes meer
–          Geen ingegroeide haartjes meer

–          Snelle behandelingstijd
–          Bewezen veilig, ook voor de donkere huid
–          Geschikt voor alle huidtypes
–          Definitieve ontharing
–          Ervaren laser -en gediplomeerde huidtherapeuten

Hoe werken wij

Persoonlijk gesprek
Bij Jasmine Laser Clinics begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe ontharen met de Soprano Ice laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met u besproken.

Voorafgaande de behandeling

  • 10-14 dagen voorafgaand de behandeling niet in de zon en/of zonnebank. (dit geldt ook voor self tanning en zelf bruining producten).
  • Dient u het te behandelen gebied ongeveer 24 uur van tevoren te scheren.
  • Dient u minimaal 6 weken voorafgaand de behandeling niet te epileren, waxen en gebruik te maken van de epilady of ontharingscrème. De haarzakjes kunnen hierdoor beschadigen waardoor de behandeling niet effectief uitgevoerd kan worden.
  • Dient u het te behandelen gebied vrij te maken van make up, parfums, deodorant, sunblock, essentiële oliën of andere huidlotions. Gekleurde stoffen absorberen het licht. Indien dit niet haalbaar is voor u, kan de behandelaar dit voor u verwijderen.

Tijdens de behandeling brengen onze huidtherapeuten een koude gel op de huid aan die behandeld gaat worden. Deze gel zorgt voor de effectieve werking van de Soprano Ice Laser en zorgt voor verkoeling tijdens de behandeling. Om tot het gewenste resultaat te komen zijn er tussen de 6 tot 12 behandelingen nodig iedere 6 tot 8 weken.

Glaasje bubbel of cappuccino
Om heerlijk ontspannen van de behandeling te genieten, raden wij u aan een kwartier van te voren aanwezig te zijn. Zo kunt u rustig een glaasje bubbels of cappuccino nuttigen. Mocht de klant voor u eerder klaar zijn, dan is het ook mogelijk eerder te beginnen met de behandeling.

Na de behandeling

  • Het behandelde gebied schoongemaakt en adviseren wij om de huid 24 uur totale rust te geven. Na 24 uur kunt u gebruik maken van crèmes, lotions, olien, deodorant en make-up
  • U mag het behandelde gebied zelf scheren ( of knippen) wanneer u dat nodig acht. Het behandelde gebied harsen, waxen en epileren is uit den boze, aangezien wij een deel van de haren nodig hebben als geleiding van de laser.
  • Het is verplicht om na de behandeling minimaal 10-14 dagen uit de zon te blijven of gebruik te maken van de zonnebank. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen een zonnebrandcrème gebruiken met een beschermingsfactor van 30 of hoger. Verder kunt u doen, wat u normaal ook doet.

Contact

Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam

+31 020 219 4626
info@jasminelaserclinics.nl

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden

Openingstijden

Maandag       09.30 tot 21.00 uur
Dinsdag         09.30 tot 18.00 uur
woensdag      09.30 tot 18.00 uur
donderdag     09.30 tot 21.00 uur
vrijdag           09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag        09.30 tot 18.00 uur
Zondag          Laatste zondag van de maand van 09.30 tot 18.00 uur

In goed overleg kunt u altijd op een afwijkende tijd behandeld worden.

Aangesloten bij

kwaliteitsregisterparamediciNVH logo zonder achtergrond

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics