De winter is het seizoen voor gezichtsbehandelingen

Waarom juist nú starten met een gezichtsbehandeling bij JLC?

Bij JLC bieden wij verschillende gezichtsbehandelingen aan om jou naar een stralende huid te helpen. Denk hierbij aan chemische peelings, microneedling, laserbehandelingen voor de behandeling van acne, huidverbetering, couperose en pigment behandelingen.

Hieronder een aantal redenen waarom je juist in de winter het beste kan beginnen met gezichtsbehandelingen.

  1. Soms willen mensen niet gezien worden na een behandeling vanwege de downtime. Daarom zijn gezichtsbehandelingen ideaal voor tijdens deze lockdown!   
  2. Er is geen betere tijd om te starten met gezichtsbehandelingen dan in de winter. Er is bijna geen zon dus je hoeft minder rekening te houden met vlekken na de behandeling. Daarnaast werkt de koude wind lekker verkoelend na de behandeling.
  3. Je doffe winterhuid krijgt een oppepper. In de winter hebben we vaak last van een grauwe, doffe huid. Een gezichtsbehandeling bij JLC kan jou weer een mooie gezonde glow geven!
  4. Het nieuwe jaar is begonnen, dus waarschijnlijk heb je weer recht op een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Deze vergoeding kun je gebruiken voor gezichtsbehandelingen bij JLC. Zo kun je een hoop geld besparen.
  5. Sinds kort hebben wij er een nieuw merk bij: Medik8. Hiermee kunnen wij jouw huid nog gerichter behandelen voor acne, huidverstrakking, pigment of een combinatie hiervan, door middel van het 12-weeks-to-wow programma.

Ben je benieuwd geworden naar de behandelingen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website voor alle mogelijke behandelingen.

Copyright © 2021 Jasmine Laser Clinics